គ្រឿងផ្សំ
ក្រូចឆ្មា - ខ្ទឹមស -
ម្ទេស -ស្ករស - អំបល -និង ទឹកត្រី ។
វិធីធ្វើ
ដាំទឹកទៅតាមបរិមាណដែលអ្នកចង់បាន
ឱ្យពុះ រួចទុកអោយត្រជាក់ល្មម ។ ខ្ទឹមស និង
ម្ទេស ត្រូវចិញ្រ្ចាំអោយម៉ត់ល្អ។
បន្ទាប់មកយក ស្ករស
-អំបិល និងទឹកត្រី លាយជាមួយទឹកដែលបានដាំនោះ (អំបិលនិងទឹកត្រីដាក់តិចល្មម
ដាក់ស្ករអោយច្រើនបន្តិច) រួចកូរវាអោយរលាយចូលគ្នាសព្វ
និងច្របាច់ក្រូចឆ្មាចូល ភ្លក់មើលអោយល្មម កុំអោយជូរពេក។ បញ្ជាក់ ទឹកត្រីផ្អែមនេះ
អាចញ៉ាំជាមួយបាញ់ហយ ចៃយ៉ រឺក៍ប្រើសំរាប់ជាមួយញាំផ្សេងៗ៕