ស្ងោរប្រហិតត្រីឆ្លាតជាមួយត្រួយល្ពៅ

គ្រឿង​ផ្សំ៖
ប្រហិតត្រី, ត្រួយ​ល្ពៅ, ខ្ទឹម​ស, អំបិល និង​​ស្ក។













 




វីធីធ្វើ:

1 តប់ប្រហិតត្រីដើម្បីអោយសាច់ស្វិតបន្តិច ដោយដាក់អំបិល និងស្ករបន្តិច រួចទុកមួយអន្លើ។

2 បេះត្រួយល្ពៅ និងសក ហើយលាងអោយស្អាត។

3 ដាំទឹកអោយពុះ រួចយកប្រហិតដែលតប់រួចពូតវាដុំៗ ដាក់ស្ងោរអោយឆ្អិនល្អ បន្ទាប់មកបង់ល្ពៅ អំបិលកន្លះស្លាបព្រាបាយ ទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាបាយ និង ស្ករកន្លះស្លាព្រា ជាការស្រេច ។