គ្រឿងផ្សំ៖
ប្រហិតត្រី, ត្រួយល្ពៅ, ខ្ទឹមស, អំបិល និងស្ក។
វីធីធ្វើ:
1 តប់ប្រហិតត្រីដើម្បីអោយសាច់ស្វិតបន្តិច ដោយដាក់អំបិល និងស្ករបន្តិច រួចទុកមួយអន្លើ។
2 បេះត្រួយល្ពៅ និងសក ហើយលាងអោយស្អាត។
3 ដាំទឹកអោយពុះ រួចយកប្រហិតដែលតប់រួចពូតវាដុំៗ ដាក់ស្ងោរអោយឆ្អិនល្អ បន្ទាប់មកបង់ល្ពៅ អំបិលកន្លះស្លាបព្រាបាយ ទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាបាយ និង ស្ករកន្លះស្លាព្រា ជាការស្រេច ។
ប្រហិតត្រី, ត្រួយល្ពៅ, ខ្ទឹមស, អំបិល និងស្ក។
![]() |
វីធីធ្វើ:
1 តប់ប្រហិតត្រីដើម្បីអោយសាច់ស្វិតបន្តិច ដោយដាក់អំបិល និងស្ករបន្តិច រួចទុកមួយអន្លើ។
2 បេះត្រួយល្ពៅ និងសក ហើយលាងអោយស្អាត។
3 ដាំទឹកអោយពុះ រួចយកប្រហិតដែលតប់រួចពូតវាដុំៗ ដាក់ស្ងោរអោយឆ្អិនល្អ បន្ទាប់មកបង់ល្ពៅ អំបិលកន្លះស្លាបព្រាបាយ ទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាបាយ និង ស្ករកន្លះស្លាព្រា ជាការស្រេច ។