គ្រឿងផ្សំ
មាន់មួយចំហៀង, ក្រូចងាំង៉ូវ១, ប្រេងខ្យង១ស្លាព្រាបាយ, ស្ករស១ស្លាបព្រា និង ខ្ទឹមស។
វិធីធ្វើ
១. ពុះក្រូចងាំង៉ូវ រួចយកគ្រាប់វាចេញ ហើយទុកមួយអន្លើ
២. បំពងខ្ទឹមសអោយឡើងព៌ណព្រឿងៗ រួចចាក់មាន់ចូល ហើយលីងវាអោយឆ្អិនស្រពាប់ៗ។ បន្ទាប់មកយកក្រូចងាំង៉ូវដាក់ចូល និងដាក់ស្ករតាមក្រោយ។
៣. បន្ថែមទឹកបន្តិចដើម្បីឱ្យសាច់មាន់ឆ្អិនល្អ។
៤. អ្នកអាចថែមស្ក ឬអំបិលក៍បានទៅតាមចំណូលចិត្ត។