មាន់ឆាងាំង៉ូវ


គ្រឿង​ផ្សំ

មាន់​មួយ​ចំហៀង, ក្រូចងាំង៉ូវ១,  ប្រេងខ្យង១ស្លាព្រាបាយ, ស្ករស១​ស្លាប​ព្រា​ និង ខ្ទឹមស។




វិធី​ធ្វើ​

១. ពុះក្រូចងាំង៉ូវ រួចយកគ្រាប់វាចេញ ហើយទុកមួយអន្លើ 

២. បំពងខ្ទឹមសអោយឡើងព៌ណព្រឿងៗ រួចចាក់មាន់ចូល ហើយលីងវាអោយឆ្អិនស្រពាប់ៗ។  បន្ទាប់មកយកក្រូចងាំង៉ូវដាក់ចូល និង​ដាក់ស្ករតាម​ក្រោយ។

៣. បន្ថែម​ទឹក​បន្តិច​ដើម្បី​ឱ្យ​សាច់​មាន់​ឆ្អិន​ល្អ។ 

៤. អ្នក​អាច​ថែម​ស្ក ឬ​អំបិល​ក៍​បាន​ទៅតាម​ចំណូល​ចិត្ត។