ចៃយ៉ចៀន


គ្រឿងផ្សំ

មាន​ដូចជា៖  សាច់ជ្រូក- ត្រាវ - ការ៉ុត - ស្លឹកខ្ទឹម- អំបិល -ស្ករស -ទឹកស៊ីអ៊ីវ





វិធីធ្វើ


ដំបូង អ្នក​ត្រូ​ចិញ្ច្រាំសាច់ជ្រូកអោយបាន​ម៉ត់ជាមុន​សិន។ ហើយ​ត្រាវ និង ការ៉ុត ត្រូវឈូសជាសសៃៗ​ឱ្យ​បាន​ល្អ។ ចំពោះ​ស្លឹកខ្ទឹម​វិញ​​អ្នក​ត្រូវហាន់វា​ឱ្យ​ស្តើងៗ។ 



បន្ទាប់មកច្របល់គ្រឿងខាងលើបញ្ចូលគ្នាហើយដាក់អំបិល ស្ករ និងទឹកស៊ីអ៊ីវបន្តិច ។ បន្ទាប់មកទៀត យកវាមកខ្ចប់ជាមួយសំបកចៃយ៉ រួចបំពងវាអោយឆ្អិនល្អ​ ជា​មួយ​ប្រេង​សណ្ដែក​ ជាការស្រេច៕ 



តោះ​សាកល្បង​ធ្វើ​វា​ញ៉ាំ​ទាំង​អស់​គ្នា !